Saint Tropez & Franska Rivieran – Nice

Yes this is the Shit – Welcome to Troppan

Placerad på den franska Rivieran, och är känt idag för sina berömda och extremt rika gäster sommartid.  Det är här vi träffas, jetsets, modeller och miljonärer…. and have crazy parties.

Vi har samlat det bästa av Saint Tropez för dig, have fun

 Staden o Stränderna

Längs de slingrande, medeltida gatorna hittar du eleganta boutiquer, konstgallerier och restauranger.

Nära stadskärnan och hamnen ligger stränderna Plage des Graniers och la Bouillabaisse som är populära bland de lokala invånarna. Men den bästa stranden, Plage Pampelonne, ligger strax söder om St Tropez. Pampelonne-stranden är fem kilometer lång, halvmåneformad och har finkornig, vit sand överallt. Det som gjort Pampelonne-stranden världskänd är det stora antalet strandklubbar som trängs längs stranden.

Vissa strandklubbar är som restauranger medan andra är som stora diskotek där champagnen flödar. Om dagen är det här som kändisarna i St Tropez vistas. Strandklubbarna Nikki Beach och Le Club 55’ är två av de mest kända och här kan du träffa på Paris Hilton, P. Diddy, George Clooney och Jack Nicholson.

Klubbar

VIP Room

VIP Room är en super-star club som är beläget i centrum av St Tropez och som lockar några av de mest berömda gäster i världen. Helt enkelt enn legendariska club som utstrålar modern stil med utsökt inredning för att behaga de mest exklusiva gästerna.

Matgäster kan välja från en meny som serverar moderna Medelhavet och italiensk matserveras under hela natten, så spara inte på kråset.

VIP-rummet rykte kombineras med tjusningen av St Tropez, att tillhandahålla en atmosfär som är synonymt med “de bästa av de bästa”.  VIP-rummet finns också regelbundna konstutställningar.

Kändisar från förr och nu är givna stamgäster till klubben, med den senaste stjärnor som Beyonce & Jay-Z tar tilldansgolvet. Denna klubb är kanske den ultimata platsen för att uppleva det goda livet.

Resa till Saint Tropez

Det finns ingen internationell flygplats i Saint Tropez vilket betyder att du måste ta dig från Marseille eller Nice. Annars måste du flyga med ett mindre inrikesbolag som går direkt till flygplatsen Toulon-Hyeres som ligger i närheten av Saint Tropez. Kommunikationen är emellertid extremt god i denna delen av landet då området är extremt populärt.

Mer om resor till Saint Tropez hittar du här

Nice

Franska rivierans huvudstad har länge varit ett extremt populärt resmål för oss som gillar lyx.

När du ändå är i Nice kan du besöka både Monte Carlo och Monaco som ligger ett stenkast bort. Mont Carlo ca 20 min och till Monaco är det inte mer än 5 ynka mil.

Rekommenderat boende är Hotel Beau Rivage och inte minst Palais De La Mediterranee

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

Log in with your credentials

Forgot your details?