Visby

Boende Visby

Lyxigt boende i Visby innerstad eller havsnära strax utanför Visby? I Visby hittar du exempelvis de högklassiga hotellen Clarion Hotel Wisby och Best Western Strand Hotel.

Stockholmsveckan.com rekommenderar boende Visby:

Clarion Hotel Wisby »
Novi Resort Visby »
Best Western Strand Hotel »

Resa till Visby

Vill du inte ta färjan så satsa på flyg till/från Visby Airport. Flygplatsen ligger beläget ca 3,5 km från Visby stad och du tar dig lättast hit med taxi eller bil. Från Visby Airport hittar du flera avgångar per dag med Skyways till både Arlanda och Bromma i Stockholm.

Båstad

Boende Båstad

Söker du en exklusiv central vistelse eller nära havet? Vill du bo kungligt med allt vad det innebär eller är du intresserad av att hyra en stuga och klara dig själv? I Båstad är boendemöjligheterna många…

Stockholmsveckan.com rekommenderar boende Båstad:

Hotell Båstad nära tennisstadion »

Resa till Båstad

Stockholmsveckan.com rekommenderar:

Du åker förslagsvis i en lamborghini gallardo i goda vänners sällskap…

Saint Tropez

Boende & Resa till Saint Tropez

St Tropez – mötesplats för internationella jetset-kretsar sedan decennier.

Med flyg: Från flygplatsen i Nice är kommunikationerna till St Tropez och de omgivande byarna mycket begränsade, se www.nice.aeroport.fr. Vi rekommenderar att du hyr en bil som du kan hämta och lämna samband med ditt flyg.

Om du behöver boende i Saint Tropez så är tipset att söka efter en paketresa till Saint Tropez. I annat fall så kan du hitta flygbiljetter med de stora flygbolagen som t.ex. SAS, Lufthansa, Air France, British Airways med flera men du kan även finna billiga biljetter till Saint Tropez med lågprisflygbolag som hos Supersaver & Travellink. De erbjuder flyg, lågprisflyg, paketresor till Saint Tropez, och hotell, hyrbilar och aktiviteter i Saint Tropez.

Stockholmsveckan.com rekommenderar boka resa och boende med:

Flyg: Supersaver »

Boende Hotell: Saint Tropez Hotels.com »

Stockholmsveckan 2015

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

Log in with your credentials

Forgot your details?