Helt galet… det verkar som om det sprutades champagne i somras med…. vem kunde a n a det…. 😉

Gotlands lokaltidning uppger att länsstyrelsen på Gotland har knåpat ihop en rapport angående sommarens partaj:

[…] Ett område på Kallis går under namnet hyllan och där ”visar man upp sig, att man tillhör det unga vackra och rika folket”, som det står i rapporten.  Vidare beskriver tjänstemännen hur discjockeys anländer till ön med helikopter, först tar de en sväng över Kallis och sedan landar de och blir då körda med limousin till Kallis. 

[…] Att champagnesprutandet skulle ha försvunnit stämmer inte. Speciellt under onsdagseftermiddagen sprutades det champagne, framför allt på hyllan. Enligt rapporten var det något som krogen hade planerat. Förutom att champagnen sprutades rakt ut i luften hällde också ett sällskap med män drycken över unga kvinnors huvuden och innanför deras kläder. Personalen ingrep inte. Under alla tre besöken på Kallis såg inspektörerna hur det sprutades champagne.

Även under besöket på Hamnplan 5 bevittnade inspektörerna champagnesprut. Där var intrycket också att personalen inte hade situationen under kontroll och att berusningsgraden bland gästerna var hög.

[…] Trots beskrivningen ovan anser länsstyrelsen att ordningen var god på alla krogar de besökte med undantag för en av eftermiddagarna på Kallis och en kväll på Hamnplan 5. 

Det går rykten att länsstyrelsen Gotland har noterat Sahara feat Shaggy video ‘champagne’ och förbereder en tripp till New York för att ta tag i problemet… hur som helst har rapportskrivaren en given möjlighet att få jobb på Se & Hör – Grattis!

0 Comments

Leave a reply

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

Log in with your credentials

Forgot your details?