subscribe
båstad – visby – saint tropez – anno 2014- Enjoy WITH responsibility

Visby

Om Visby

Stockholmsveckan Visby

Stockholmsveckan, behöver vi säga så mycket mer? Det är liksom då det händer.

–> till Insiderguiden Visby!

Då det smäller så högt att ön Gotland nästan sjunker.

Kanske är Stockholmsveckan Visby också den mest omtalade av de tre party veckorna.

Allt drar igång första måndagen vecka 29 varje år. Det börjar med en lätt spänning i luften som snart övergår till ett högljutt muller. Snart kan man faktiskt se hur hundratals människor vandrar på kullerstenarna vid Österport. Stockholmsveckan Visby är nu ett faktum.

22 0 Visby

Vecka 29 är ganska fängslande som fenomen. Att en stad bara över en natt kan förvandla den annars lugna och nästan lantliga stämningen i Visby till en till en dunkande, sprudlande orgie av sand, sol svett och (givetvis) skumpa . Alla, från krogägare och taxichaufförer till bartenders och dörrvakter, kliver in i helt nya roller. Roller som de tror ska tilltala de nyanlända storstadsborna.

En annan intressant sak med just denna vecka är hur Visby bjuder på en mästerlig integration som inte går att erfara i andra party paradis. Väljer du till exempel att åka till Båstad eller Saint Tropez kommer du träffa en typ av människor. Väljer du istället Storsjöyran i Östersund eller Gatufesten i Sundsvall möts du av en annan kategori. Under stockholmsveckan i Visby får du uppleva alla och kanske är det just därför denna vecka pratas så varmt om.

Bar Visby II 300x115 Visby

Såväl stekare som lantisar blandas upp i en fantastiskt festlig, och förvånansvärt likartad blandning. I Visby spelar det ingen större roll vem du är i vanliga  fall eller vart du kommer ifrån. Stockholmsveckan Gotland välkomnar dig. Det väsentliga är vem du är och vad du gör på plats. Men framför allt – Att du faktiskt är där. Vad du än gör på Stockholmsveckan så gör det med klass och stil, du är en gäst med eget ansvar – Enjoy with responsibility.

1. gotland
2. gotland visby
3. visby hotell
4. flyg visby
5. hotel visby
6. tott resort 
7. visby flygplats
8. vandrarhem visby
9. visby sweden
10. boende visby

Text: Stockholmsveckan.com

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.